Anbefalinger – Din Aktive Livsstilsferie

Her på siden finder du anbefalinger fra deltagerne på Din Aktive Livsstilscamp 2017.

Rikke, 34år

“Efter en uge på Marbella Fitnesscamp på Anjas “Din Aktive livstilsferie” – er det svært at få armene ned igen. Både af begejstring for en fantastisk uge – men også fordi, jeg har fået afprøvet grænser og klaret meget mere, end jeg troede muligt- så jeg har også fysisk ondt i armene nu 🙂

Ferien var en perfekt ramme for mig, for at blande afslapning og få kickstartet mit efterår med gode vaner, og med en masse nye input til kost og træning. Samtidig har jeg fået flyttet mange grænser, og har øget flere PR’er i løbet af ugen – samt som en ekstra bonus tabt mig (selvom det slet ikke var det, der var målet med turen)

Anja er en fantastisk træner, der forstår at støtte og presse på de rigtige tidspunkter – men som også tager hensyn, hvis man har forskellige skavanker – så finder man bare på en anden øvelse.

Jeg kan kun anbefale Anja som personlig træner og anbefale campen – jeg vender i hvert tilfælde tilbage næste år!”

Charlotte, 24år

“Jeg har fulgt Anja på de sociale medier i rigtig længe, da jeg elsker hendes syn på sundhed og træning. Hun siger; #detskalværesjovtattræne. Jeg kunne ikke være mere enig.
Jeg har for nylig været med Anja på “Din aktive livsstilferie” på Marbella Fitness Camp. En uge på fitness camp i Marbella, hvor den stod på træninger i alle afskygninger (bodyjam, bodyattack, snatch, clean, crossfit etc) . Det var en kanon oplevelse. Her fik Anja virkelig formået at få tilrettelægget programmet, så alle kunne være med. Udover træningen, som i den grad var i top, så var der rigtig meget socialt på campen. Der blev gjort rigtig meget ud af, at være sociale. Både indbyrdes på holdende, men også på tværs af de tre hold der var afsted i uge 35.
Anja har en fantastisk personlighed og er kanon dygtig til det hun laver. Hun er god til at tilpasse træning/øvelser til den enkelte person, udfra de stærke og svage sider vedkommende har. Endvidere udtråler hun en glæde ved det hun laver, og det smitter helt bestemt af, selvom man er max presset. Jeg kan kun anbefale Anja, uanset hvad dit mål er.
Din aktive livsstilferie er virkelig noget man skal prøve, det er en oplevelse udover det sædvanlige (Y)”

 

Anne, 34år

“Jeg har gået på Anjas Fatburner bootcamps i et år, og det er den første form for træning i mit liv, som jeg har kunnet holde fast ved. Jeg er helt sikker på, at det skyldes Anja som træner, da hun virkelig forstår at holde balancen mellem at støtte og presse én tilpas i træningen. Hun har altid svar på spørgsmål om træning og kost – og det har givet mig høj grad af tryghed at træne med hende. Anja har åbnet mine øjne for, at jeg kan meget mere, end jeg tror med hensyn til træning, og at det også kan være sjovt at træne. Jeg kan kun varmt anbefale Anja som personlig træner.

For nyligt har jeg været med Anja på ”Din Aktive Livsstilsferie” på Marbella Fitnesscamp. Det var en fantastisk tur, hvor jeg følte mig udfordret med varierede træningsaktiviteter, oplevede skønt samvær med de andre fra holdet og lærte mere om kost og træning. Det var fedt at opdage, at kroppen kan mere, end man lige tror  Hvis man har lyst til en aktiv ferie, hvor man udfordrer sig selv med træning, er ”Din Aktive Livstilsferie” helt sikkert noget man skal prøve!”

0Shares