Bootcamps København

Bootcamps København

Bootcamps v/ Anja Mogensen

Bootcamps – en fantastisk måde at træne på!

Bootcamps er en fantastisk måde at træne på! De små hold på 4-10 personer, giver en rigtig god fællesskabsfølelse. Det at deltagerne ved, at de træner sammen med andre der står i præcis samme situation som dem selv, betyder rigtig meget. Det er fedt at se hvordan et bootcamp hold udvikler sig med tiden, jo mere de lærer hinanden at kende, jo mere knytter de sig til hinanden og jo mere begynder de også at presse hinanden og hjælpe hinanden! Du vil få træningskammerater for livet❤

Lige nu tilbyder jeg 3 forskellige bootcamps, + en sommer bootcamp for juli/august måned. Tryk på navnet og læs meget mere om hver enkel bootcamp:

Sommer bootcamp

Beat Your Weakness – OCR Bootcamp

Bootcamp Beat Your Weakness, OCR Training, København

 

Fit’n Happy Bootcamp

Fit'n Happy, Bootcamp. København, Personlig træner

Sund & Stærk Bootcamp

Sund & Stærk, Bootcamp, København, personlig træner

 

 

Udtalelser fra tidligere deltagere:

Katja, 31år:

“At tilmelde mig Bootcamp hos Anja , har været det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv  Følte mig som en del af fællesskabet / familien fra dag 1 .. Anja sørger for at man bliver mødt med massere af glæde , smil og kærlighed Anja er så dygtig og formår at tilrettelægge træningen , så den passer til alle på holdet – og tager forbehold for evt. Skader … Anja er verdens sødeste menneske, men samtidig en hård træner med et glimt i øjet- hun presser en så man kan mærke en udvikling ? Anja lytter og imødekommer ønsker og behov ?Jeg vil til hver en tid anbefale alle kvinder at melde sig til bootcamp hos Anja- det er en investering i dig selv , mentalt og fysisk  Anja har været en kæmpe motivation for mig, og er det stadig  Hun kommer aldrig til at slippe for mig Det skal være sjovt og hårdt at træne , og det er det altid med Anja som PT. ?Har altid en god fornemmelse efter træningen , og fået ny energi og glæde i livet  Sammenholdet er helt unikt ? Verdens bedste træner ???❤”

Zasja, 42år:

Jeg kom i kontakt med Anja – da jeg søgte motivation til min træning, jeg kunne simpelthen Zasjaikke komme ind i en ordentlig rutine – jeg lavede for mange overspringshandlinger og havde altid lige en dårlig undskyldning til, hvorfor jeg ikke skulle tage til træning.

Hun er hård med et glimt i øjet – stiller krav og er altid i godt humør.

Der har ikke været en træningstime som har lignet den forrige. Tiden flyver af sted og hendes træningspas er ofte med et tvist af leg og en snært af en form for konkurrence. Hun har formået at få min træningsglæde retur, givet mig tonede overarme, min fedtprocent er tryllet væk og hun har hjulpet mig med at forstå, hvordan jeg foretager en vaneændring. Anja har altid tid til en snak selvom vi ikke lige står i træningslokalet. Anja er for mig meget troværdig og har selv været en af klassens runde piger – hvilket for mig gør, at hun ved hvad det vil sige at kæmpe for at nå et mål. Jeg tænker kan hun, så kan jeg også…

Anna 31 år:

“Anjas Fit ‘N Happy-bootcamp har været det bedste jeg har gjort for mig selv længe! Det har været en sand fornøjelse (ja – træning KAN faktisk være sjovt!), og i takt med, at jeg har lært de andre på holdet bedre at kende, har jeg hver uge set frem til træningerne. Alle timer er forskellige, så det bliver aldrig kedeligt eller trivielt. Der er god stemning og alle bakker op om hinanden, så hvis man er nervøs for at stå i fitnesscenter, er det helt ideelt at være på et af Anjas hold – der hjælper man hinanden og kan grine af de svære øvelser sammen . Der er kun én dårlig ting at sige: Forløbet går alt for hurtigt! (Og jeg plejede at synes, at træning var langsommeligt…) 

Mette 37 år:

Mette Lise“Har først gennemført et Fit’n Happy og herefter Sund & Stærk med Anja. Det har været super godt og kan helt klart anbefales. Ville helt sikkert forsætte på Sund & Stærk, hvis kalenderen tillod det. Glæder mig derfor til at forsætte med Anja som personlig træner. Og skal helt sikkert deltage på Anjas Nordic race hold til næste år”

 

Line 41 år:

“Efter flere års forgæves forsøg på at komme igang med træning var Anja med til at få mig ind i en mere stabil rytme som nu har varet i 2 år. Jeg har nydt godt af Anjas engagement og alsidige træning, især via bootcamps hvor jeg også har mødt en masse dejlige mennesker, som nu er faste træningsmakkere.”

Heidi Hesselø, 23år

Anja er rigtig god til at tage personlige hensyn og individualisere træningen, når vi træner i de små hold, Heid Hesseløså alle får noget ud af det hver især. Det er utroligt vigtigt, når vi er sådan en blandet gruppe med vidt forskellige mål og behov.

Hun er desuden vildt god til at motivere med at have den helt rigtig ratio af pres til at yde mere og ros efterfølgende. Det er det der for mig får mig til at give dét ekstra.

Hun er også god til at lytte til ønsker til øvelser og til at motivere til tage video/billeder af fremskridt.

Sofie Plum, 27år

Bootcampen har gjort at jeg er blevet rigtig glad for at træne. For mig er træning ikke længere en sur pligt og evigt dårlig samvittighed over ikke at komme afsted. Jeg synes træning er blevet Sofie Plumsjovt og jeg jeg kan lide at konkurrere og sætte nye mål for mig selv med træningen, hvilket jeg aldrig har gjort før.
Anja har igennem bootcampen været utrolig motiverende og støttende. Hun har virkelig troet på at jeg kunne mere end jeg selv var klar over. Gennem bootcampen har jeg fået rykket mine grænser. Jeg føler en fysisk og psykisk styrke som gør at, jeg tør meget mere og tør at kaste mig ud i nye projekter og mål for mig selv, både med træning men også i andre aspekter af mit liv.

30Shares