Bootcamps København

Bootcamps København

Bootcamps v/ Anja Mogensen

❤🌟🌺NYT – NYT – NYT🌺🌟❤

Jeg har masser af gode nyheder til jer i 2018. Jeg har indgået et samarbejde med fitnessdk på Nygårdsvej, Østerbro. Centret er blevet totalt nyrenoveret og efter min mening et af danmarks absolut fedeste centre. Det vil jeg selvfølgelig gerne være en del af og derfor bliver mine bootcamps også væsentlig forbedret. Der er et kæmpe funktionelt område, med masser af plads til træning af alle slags. Derudover har de fået et queeneax stativ, der er perfekt til funktionel og OCR (obstacle course racing) træning. Jeg er virkelig spændt på denne udvidelse og er sikker på det bliver vildt fedt! Det ligger ca 3km fra Vesterbro hvor jeg tidligere har kørt mine bootcamps, men S-togs stationen; Svanemøllen ligger 300m fra centret.

Der er lige en lille rundvisning af det nye center her👇🏻

Bootcamps er en fantastisk måde at træne på! De små hold på 4-8 personer, giver en rigtig god fællesskabsfølelse. Det at deltagerne ved de træner sammen med andre der står i præcis samme situation som dem selv, betyder rigtig meget. Det er fedt at se hvordan et bootcamp hold udvikler sig med tiden, jo mere de lærer hinanden at kende, jo mere knytter de sig til hinanden og jo mere begynder de også at presse hinanden og hjælpe hinanden! Du vil få træningskammerater for livet❤

Fra januar 2018 tilbyder jeg 3 forskellige bootcamps, tryk på navnet og læs meget mere om hver enkel bootcamp:

Beat Your Weakness – OCR Bootcamp

Bootcamp Beat Your Weakness, OCR Training, København

 

Fit’n Happy Bootcamp

Fit'n Happy, Bootcamp. København, Personlig træner

Sund & Stærk Bootcamp

Sund & Stærk, Bootcamp, København, personlig træner

shape up bootcamp, aug3

 

Udtalelser fra tidligere deltagere:

Heidi Hesselø, 23år

Anja er rigtig god til at tage personlige hensyn og individualisere træningen, når vi træner i de små hold, Heid Hesseløså alle får noget ud af det hver især. Det er utroligt vigtigt, når vi er sådan en blandet gruppe med vidt forskellige mål og behov.

Hun er desuden vildt god til at motivere med at have den helt rigtig ratio af pres til at yde mere og ros efterfølgende. Det er det der for mig får mig til at give dét ekstra.

Hun er også god til at lytte til ønsker til øvelser og til at motivere til tage video/billeder af fremskridt.

Sofie Plum, 27år

Bootcampen har gjort at jeg er blevet rigtig glad for at træne. For mig er træning ikke længere en sur pligt og evigt dårlig samvittighed over ikke at komme afsted. Jeg synes træning er blevet Sofie Plumsjovt og jeg jeg kan lide at konkurrere og sætte nye mål for mig selv med træningen, hvilket jeg aldrig har gjort før.
Anja har igennem bootcampen været utrolig motiverende og støttende. Hun har virkelig troet på at jeg kunne mere end jeg selv var klar over. Gennem bootcampen har jeg fået rykket mine grænser. Jeg føler en fysisk og psykisk styrke som gør at, jeg tør meget mere og tør at kaste mig ud i nye projekter og mål for mig selv, både med træning men også i andre aspekter af mit liv.

28Shares