Beat Your Weakness Bootcamp

Beat Your Weakness Bootcamp

Beat Your Weakness bootcamp’en er den perfekte OCR (obstacle course racing) bootcamp for dig der gerne vil prøve kræfter med OCR, blive endnu bedre, eller bare gerne vil være med til en sjov og anderledes træning. Er du klar på at bryde nogle grænser og være med på en anderledes og sjov træning?

Bootcamp’en med masser af udfordringer

OCR sæsonen er i fuld gang, så det er jo det perfekte tidspunkt at sætte fokus på det. OCR er blevet meget populært de seneste år og det er der en rigtig god grund til. Det er nemlig en rigtig god blanding af styrke, teknik og kondition. Du bruger hele kroppen og bliver både udfordret fysisk og mentalt. 

Tilmeld dig nu: anja_mogensen@hotmail.com

Beat Your Weakness Bootcamp – Træningerne

Vi sætter fokus på styrke, teknik og kondition, og sikrer at du føler dig tryg i et fitness center. Du får lov til at prøve kræfter med monkey bars, rope climbing, ring swings, intervaller og en masse funktionel styrketræning. Du behøver ikke have erfaring med den slags træning, vi gennemgår teknikkerne og jeg skal nok sikre mig at du bliver en badass.  

Beat Your Weakness Bootcamp, OCR training, København

Forløbet

Det er et intensivt 7 ugers forløb, inklusiv 14 hold træninger, hvor vi sætter fokus på basis teknikkerne og får sat dine mål i fokus. Camp’en består af 2 ugentlige styrke træninger på et lukket hold. Der vil være fokus på høj intensitet, styrketræning, funktionel træning og generelt træning hvor der er plads til at have det sjovt, men hvor du samtidig bliver udfordret både fysisk såvel som psykisk! Jeg vil gerne hjælpe dig til at føle dig mere tryg i et fitness center, blive stærkere, få forbedret din kondition og vigtigst af alt – øget selvværd! Max 6 deltagere pr. hold!
 20773456_10155705037662728_708924538_o

Bootcamp’en indeholder følgende: 

  • 14x 55min træning
  • Programmer til 1-2x ekstra træning ugentlig
  • Styrketest så du kan følge din progression
  • Målinger til første og sidste træning
  • Lukket facebook gruppe med mulighed for sparring
  • Støtte og vejledning pr, sms, email eller facebook med Anja
  • Et mega godt fælleskab med 3-5 andre kvinder der står i præcis samme situation som dig!
  • Prisen, alt inkluderet: 3000,-

Et depositum på 500kr skal betales ved tilmelding, for at sikre dig din plads (depositummet kan ikke tilbagebetales hvis du skulle blive forhindret i at deltage). De resterende 2500kr skal betales 01/11.

Ønsker du at dele betalingen op i to rater betales; 1275kr d. 01/11 og 1275kr d. 01/12.

 

Tilmeld dig nu: anja_mogensen@hotmail.com

Alle træninger foregår i Vesterbronx Gym, Vesterbrogade 76, 2. sal, Vesterbro. Du behøver ikke have medlemsskab i centret, til bootcamp træningerne. Dette kræves kun hvis du ønsker at træne ved siden af på egen hånd. 

Kalenderoversigt over forløbet:

Udtalelser fra tidligere bootcamp deltagere:

Katja, 31år:

“At tilmelde mig Bootcamp hos Anja , har været det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv  Følte mig som en del af fællesskabet / familien fra dag 1 .. Anja sørger for at man bliver mødt med massere af glæde , smil og kærlighed Anja er så dygtig og formår at tilrettelægge træningen , så den passer til alle på holdet – og tager forbehold for evt. Skader … Anja er verdens sødeste menneske, men samtidig en hård træner med et glimt i øjet- hun presser en så man kan mærke en udvikling ? Anja lytter og imødekommer ønsker og behov ?Jeg vil til hver en tid anbefale alle kvinder at melde sig til bootcamp hos Anja- det er en investering i dig selv , mentalt og fysisk  Anja har været en kæmpe motivation for mig, og er det stadig  Hun kommer aldrig til at slippe for mig Det skal være sjovt og hårdt at træne , og det er det altid med Anja som PT. ?Har altid en god fornemmelse efter træningen , og fået ny energi og glæde i livet  Sammenholdet er helt unikt ? Verdens bedste træner ???❤”

Zasja, 42år:

Jeg kom i kontakt med Anja – da jeg søgte motivation til min træning, jeg kunne simpelthen Zasjaikke komme ind i en ordentlig rutine – jeg lavede for mange overspringshandlinger og havde altid lige en dårlig undskyldning til, hvorfor jeg ikke skulle tage til træning.

Hun er hård med et glimt i øjet – stiller krav og er altid i godt humør.

Der har ikke været en træningstime som har lignet den forrige. Tiden flyver af sted og hendes træningspas er ofte med et tvist af leg og en snært af en form for konkurrence. Hun har formået at få min træningsglæde retur, givet mig tonede overarme, min fedtprocent er tryllet væk og hun har hjulpet mig med at forstå, hvordan jeg foretager en vaneændring. Anja har altid tid til en snak selvom vi ikke lige står i træningslokalet. Anja er for mig meget troværdig og har selv været en af klassens runde piger – hvilket for mig gør, at hun ved hvad det vil sige at kæmpe for at nå et mål. Jeg tænker kan hun, så kan jeg også…

Jeg tilbyder også andre bootcamps, du kan læse mere om mine bootcamps generelt her.

0Shares