Fat Burner Bootcamp

Fat Burner Bootcamp

Er du klar på at sparke dit vægttab igang én gang for alle? Kender du også alt for godt til frustrationerne over de ekstra kilo der ikke vil forsvinde? Ønsker du et langt og varigt vægttab hvor sundhed er i fokus? Mærke en strøm af velvære og opleve hvor sjovt træning rent faktisk kan være? – så er Fat Burner Bootcamp lige noget for dig! Her får du en god blanding af hård og sjov træning, samt fokus på en sundlivsstil – ingen quick fixes, eller diæter!

Fat Burner Bootcamp, København - Anja Mogensen Personlig Træner

Det er et intensivt 7 ugers forløb, der består af 2 ugentlige træninger, hvilket består af en god blanding af styrketræning, så vi kan få opbygget din muskelmasse og sat din fedtforbrænding igang, samt HIT (high intensity training) så vi også får styrket din kondition og forbrænding her. Det hele foregår på et lukket hold, med maks 8 personer, så der er god plads til fokus på den enkelte. Der vil være fokus på høj intensitet, styrketræning, funktionel træning og generel træning hvor der er plads til at have det sjovt, men hvor du samtidig bliver udfordret både fysisk såvel som psykisk! Du vil opleve hvordan du bliver meget mere sikker i din træning og lære en masse teknik og øvelser, du kan bruge på egen hånd senere hen! 

Jeg vil gerne hjælpe dig til at føle dig mere tryg i et fitness center, blive stærkere, få forbedret din kondition og vigtigst af alt – øget selvværd!

Fat Burner Bootcamp, København - Anja Mogensen Personlig Træner

 Bootcamp’en indeholder følgende: 

  • Velkomst materiale; indeholdende målsætningsarbejde og kost-råd (guidelines)
  • 14 træninger af én time
  • Første + sidste træning indeholder (inkluderet i de 14):
    • Målinger
  • Lukket facebook gruppe med mulighed for sparing
  • Fri afbenyttelse af kontakt, sms, email eller facebook med Anja
  • Et mega godt fælleskab med andre kvinder der står i præcis samme situation som dig!

Prisen alt inkluderet:  2600,-

Ved tilmelding indbetales et depositum på 500kr, 01/11 indbetales det resterende beløb af 2100kr. Det kan deles op i to rater, 1050kr d. 01/11 og 1050kr d. 01/12. Giv mig blot besked hvis det ønskes.

Alle træninger foregår i Vesterbronx Gym på Vesterbrogade 76, 1620 Kbh V, medlemsskab er ikke nødvendigt.

 

Kalenderoversigt over forløbet
Bootcamp København v/ Anja Mogensen, Personlig træner

 

 

 

 

 

 

 

 

Udtalelser fra tidligere bootcamp deltagere:

Mette 37 år:

Mette Lise“Har først gennemført et Fat Burner og herefter SHAPE UP med Anja. Det har været super godt og kan helt klart anbefales. Ville helt sikkert forsætte på SHAPE UP, hvis kalenderen tillod det. Glæder mig derfor til at forsætte med Anja som personlig træner. Og skal helt sikkert deltage på Anjas Nordic race hold til næste år”