Fit’n Happy Bootcamp

Fit’n Happy Bootcamp

Fit’n Happy Bootcamp

Bootcamp – Er du klar på at sparke dit vægttab igang én gang for alle? Kender du også alt for godt til frustrationerne over de ekstra kilo der ikke vil forsvinde? Ønsker du et langt og varigt vægttab hvor sundhed er i fokus? Mærke en strøm af velvære og opleve hvor sjovt træning rent faktisk kan være? – så er Fit’n Happy Bootcamp lige noget for dig! Her får du en god blanding af hård og sjov træning, samt fokus på en sund livsstil – ingen quick fixes, eller diæter!

Fit'n Happy, Bootcamp. København, Personlig træner

Forløbet

Det er et intensivt 7 ugers forløb, der består af 2 ugentlige træninger. Vi har fokus på en god blanding af styrketræning, så vi kan få opbygget din muskelmasse og sat din fedtforbrænding igang, samt HIT (high intensity training) så vi også får styrket din kondition og forbrænding her. Det hele foregår på et lukket hold, med maks 10 personer, nogle gange to trænere, så der er god plads til fokus på den enkelte. Der vil være fokus på høj intensitet, styrketræning, funktionel træning og generel træning hvor der er plads til at have det sjovt, men hvor du samtidig bliver udfordret både fysisk såvel som psykisk! Du vil opleve hvordan du bliver meget mere sikker i din træning og lære en masse teknik og øvelser, du kan bruge på egen hånd senere hen!

Træningerne

Her er en lille teaser på hvad du kan forvente i træningerne. Video’erne er en lille behind the scenes teaser, fra vores videoshoot til de helt nye reklamefilm der kommer ud på mine nye bootcamp koncepter. Vodeo’en er dog fra Fitnessdk, det er ikke det center træningerne kommer til at foregå i længere. Fdk har valgt at afbryde vores kontrakt grundet for megen konkurrence mod deres egne koncepter. Men træningerne vil stadig indeholde de samme elementer.

Jeg vil gerne hjælpe dig til at føle dig mere tryg i et fitness center, blive stærkere, få forbedret din kondition og vigtigst af alt – øget selvværd! For mig er en sund livsstil meget mere end bare træning og derfor starter vi camp’en ud med et kost foredrag, hvor du lærer meget mere om en sund og fornuftig kost. Derudover indeholder camp’en også en coaching time, hvor vi sammen snakker om dine måltsætninger, din hverdag og hvilke udfordringer du kan støde ind i, i din hverdag.

Fit'n Happy, Bootcamp. København, Personlig træner

 Bootcamp’en indeholder følgende: 

  • Velkomst materiale; indeholdende målsætningsarbejde og kost-råd (guidelines)
  • 13x én times træning
  • Kost foredrag til opstart søndag d. 04/03 2018.
  • 1x coaching time (1-1) med tilhørende arbejdsmateriale
  • Programmer til 1-2x ekstra træning ugentlig
  • Målinger til første og sidste træning
  • Lukket facebook gruppe med mulighed for sparring
  • Støtte og vejledning pr, sms, email eller facebook med Anja
  • Et mega godt fælleskab med 6-11 andre kvinder der står i præcis samme situation som dig!
  • Prisen, alt inkluderet: 3000,-

Et depositum på 500kr skal betales ved tilmelding, for at sikre dig din plads (depositummet kan ikke tilbagebetales hvis du skulle blive forhindret i at deltage). De resterende 2500kr skal betales 01/01.

Ønsker du at dele betalingen op i to rater betales; 1275kr d. 01/03 og 1275kr d. 01/04.

Tidligere deltager

Har du tidligere deltaget på en eller flere af mine bootcamps og derfor ikke føler behov for kostforedraget igen, eller en coaching session, så har du mulighed for at fravælge dette.

Pris uden kost foredrag: 2850,-

Pris uden coaching time: 2700,-

Pris uden kost foredrag og coaching time: 2550,-

Alle træninger foregår i Vesterbronx Gym Vesterbrogade 76, 2. sal, Vesterbro. 

Kalenderoversigt over forløbet

OBS! – onsdags træningerne er kun hvis der bliver over 8 deltagere tilmeldte. Hvis du kun kan deltage hvis onsdage også er med i planen, så skriv til mig og så holder jeg dig underrettet når det bliver muligt.

Udtalelser fra tidligere bootcamp deltagere:

Mette 37 år:

Mette Lise“Har først gennemført et Fit’n Happy og herefter Sund & Stærk med Anja. Det har været super godt og kan helt klart anbefales. Ville helt sikkert forsætte på Sund & Stærk, hvis kalenderen tillod det. Glæder mig derfor til at forsætte med Anja som personlig træner. Og skal helt sikkert deltage på Anjas Nordic race hold til næste år”

 

Line 41 år:

“Efter flere års forgæves forsøg på at komme igang med træning var Anja med til at få mig ind i en mere stabil rytme som nu har varet i 2 år. Jeg har nydt godt af Anjas engagement og alsidige træning, især via bootcamps hvor jeg også har mødt en masse dejlige mennesker, som nu er faste træningsmakkere.”

 

 

 

1Shares