Fit’n Happy Bootcamp

Fit’n Happy Bootcamp

Fit’n Happy Bootcamp

Bootcamp – Er du klar på at sparke dit vægttab igang én gang for alle? Kender du også alt for godt til frustrationerne over de ekstra kilo der ikke vil forsvinde? Ønsker du et langt og varigt vægttab hvor sundhed er i fokus? Mærke en strøm af velvære og opleve hvor sjovt træning rent faktisk kan være? – så er Fit’n Happy Bootcamp lige noget for dig! Her får du en god blanding af hård og sjov træning, samt fokus på en sund livsstil – ingen quick fixes, eller diæter!

Fit'n Happy, Bootcamp. København, Personlig træner

Forløbet

Det er et intensivt 7 ugers forløb, der består af 2 ugentlige træninger. Vi har fokus på en god blanding af styrketræning, så vi kan få opbygget din muskelmasse og sat din fedtforbrænding igang, samt HIT (high intensity training) så vi også får styrket din kondition og forbrænding her. Det hele foregår på et lukket hold, med maks 12 personer, oftest er vi to trænere, så der er god plads til fokus på den enkelte. Der vil være fokus på høj intensitet, styrketræning, funktionel træning og generel træning hvor der er plads til at have det sjovt, men hvor du samtidig bliver udfordret både fysisk såvel som psykisk! Du vil opleve hvordan du bliver meget mere sikker i din træning og lære en masse teknik og øvelser, du kan bruge på egen hånd senere hen!

Tilmeld dig nu: anja_mogensen@hotmail.com

Fit’n Happy Træningerne

Her er en lille teaser på hvad du kan forvente i træningerne.

Jeg vil gerne hjælpe dig til at føle dig mere tryg i et fitness center, blive stærkere, få forbedret din kondition og vigtigst af alt – øget selvværd!

 

Coaching

Derudover indeholder camp’en også en coaching time, hvor vi sammen snakker om dine måltsætninger, din hverdag og hvilke udfordringer du kan støde ind i, i din hverdag. Timen er 100% din og med det fokus du ønsker.

Nogle af træningerne, vil være sammen med min søde og meget dygtige assistent; Louise Madsen. Alle træningerne er godkendte af mig og 100% efter mine egne principper med sjove og effektive træninger.

Fit'n Happy, Bootcamp. København, Personlig træner

 Bootcamp’en indeholder følgende: 

  • Velkomst materiale; indeholdende målsætningsarbejde.
  • 14x 55min træning
  • 1x coaching time (1-1) med tilhørende arbejdsmateriale
  • Programmer til 1-2x ekstra træning ugentlig
  • Styrktest så du kan følge din progression
  • Målinger til første og sidste træning
  • Lukket facebook gruppe med mulighed for sparring
  • Støtte og vejledning pr, sms, email eller facebook med Anja
  • Et mega godt fælleskab med 6-11 andre kvinder der står i præcis samme situation som dig!
  • Prisen, alt inkluderet: 3150,-

Et depositum på 500kr skal betales ved tilmelding, for at sikre dig din plads (depositummet kan ikke tilbagebetales hvis du skulle blive forhindret i at deltage). De resterende 2650kr skal betales 01/11.

Ønsker du at dele betalingen op i to rater betales; 1350kr d. 01/11 og 1350kr d. 01/12.

Tilmeld dig nu: anja_mogensen@hotmail.com

Tidligere deltager

Har du tidligere deltaget på en eller flere af mine bootcamps og derfor ikke føler behov for kostforedraget igen, eller en coaching session, så har du mulighed for at fravælge dette.

Pris uden coaching time: 2800,-

Alle træninger foregår i Vesterbronx Gym Vesterbrogade 76, 2. sal, Vesterbro, det kræves ikke medlemsskab til centret. 

Bootcamps

Husk der også er; Beat Your Weakness bootcamp og Sund & Stærk bootcamp du kan deltage på, hvis disse tider ikke passer dig så godt.

Kalenderoversigt over forløbet

*Ved mere end 6 deltagere er der hver uge frit valg mellem træninger enten onsdag eller torsdag. Ellers bliver ugerne faste om onsdagen. Det giver dig dermed en bedre fleksibilitet. Det bliver valgt fra uge til uge og er ikke noget du skal vælge fast.

Udtalelser fra tidligere bootcamp deltagere:

Anna 31 år:

“Anjas Fit ‘N Happy-bootcamp har været det bedste jeg har gjort for mig selv længe! Det har været en sand fornøjelse (ja – træning KAN faktisk være sjovt!), og i takt med, at jeg har lært de andre på holdet bedre at kende, har jeg hver uge set frem til træningerne. Alle timer er forskellige, så det bliver aldrig kedeligt eller trivielt. Der er god stemning og alle bakker op om hinanden, så hvis man er nervøs for at stå i fitnesscenter, er det helt ideelt at være på et af Anjas hold – der hjælper man hinanden og kan grine af de svære øvelser sammen  Der er kun én dårlig ting at sige: Forløbet går alt for hurtigt! (Og jeg plejede at synes, at træning var langsommeligt…) 

Mette 37 år:

Mette Lise“Har først gennemført et Fit’n Happy og herefter Sund & Stærk med Anja. Det har været super godt og kan helt klart anbefales. Ville helt sikkert forsætte på Sund & Stærk, hvis kalenderen tillod det. Glæder mig derfor til at forsætte med Anja som personlig træner. Og skal helt sikkert deltage på Anjas Nordic race hold til næste år”

 

Line 41 år:

“Efter flere års forgæves forsøg på at komme igang med træning var Anja med til at få mig ind i en mere stabil rytme som nu har varet i 2 år. Jeg har nydt godt af Anjas engagement og alsidige træning, især via bootcamps hvor jeg også har mødt en masse dejlige mennesker, som nu er faste træningsmakkere.”

 

 

 

0Shares