Fit’n Ready

Fit’n Ready er et nyt koncept jeg starter op her fra september måned, der primært henvender sig til dig, der gerne vil stå mere på egne ben og gerne vil igang med at træne selv. Jeg forventer at du har en god grund forståelse for træning, kender til de mest basale øvelser eller har deltaget på nogle af mine tidligere bootcamps. Bootcamp’en er bygget op således, at vi “kun” træner (gennemsnitlig) 1x ugentlig, men til gengæld følger der to programmer med så du selv kan tage ned og træne, eller træne derhjemme. Det ene program vil have fokus på funktionel træning i et center, det andet program vil være et program du kan lave derhjemme med minimale redskaber.

Den første Fit’n Ready træning lægger fokus på at gennemgå programmerne, så du selv kan starte op med din egen træning. De efterfølgende træninger er træninger med fokus på styrke, HIIT (high intensity interval training) og vigtigst af alt, sjov og anderledes træning. Jeg går med op i, at det skal være sjovt at træne og der skal indgå nogle anderledes og udfordrende komponenter.

Vi sætter mål for antal træninger på egen hånd i fællesskab og holder hinanden opdateret i en fælles facebook gruppe og til vores fællestræninger. Og måske du finder din nye træningsmakker på Fit’n Ready camp’en.

20773656_10155705037647728_1485196696_o

Bootcamp’en indeholder følgende:

  • 8x én times styrke træning
  • 2x træningsprogrammer
  • Målinger til første og sidste træning (hvis dette ønskes)
  • Lukket facebook gruppe med mulighed for sparing
  • Fri afbenyttelse af kontakt, sms, e-mail eller facebook med Anja
  • Et mega godt fælleskab med 5-7 andre kvinder der står i præcis samme situation som dig!

Prisen, alt inkluderet: 1700-,

Et depositum på 500kr skal betales ved tilmelding, de resterende 1100kr skal betales 01/09, eller af to rater – 550kr d. 01/09 og 550kr d. 01/10.

Alle træninger foregår i Vesterbronx Gym på Vesterbrogade 76, 1620 Kbh V, medlemsskab er ikke nødvendigt.

Kalenderoversigt over forløbet:

Fit'n Ready Bootcamp,sep