Sund & Stærk Bootcamp

Sund & Stærk Bootcamp

Bootcamp! Er du klar på at give din træning et boost? Ønsker du at få strammet kroppen op, få sat gang i dine muskler, mærke en strøm af velvære og opleve hvor sjovt træning rent faktisk kan være – så er Sund & Stærk Bootcamp’en lige noget for dig.

Her er en lille teaser på hvad du kan forvente i træningerne. Video’erne er en lille behind the scenes teaser, fra vores videoshoot til de helt nye reklamefilm der kommer ud på mine nye bootcamp koncepter.

Bootcamp med #detskalværesjovtattræne som fokus

Vi sætter fokus på styrke, teknik og kondition, og sikrer at du føler dig tryg i et fitness center. Sund & Stærk bootcamp er hovedsagelig for dig der allerede har deltaget på nogen af mine bootcamps, eller har noget træningserfaring på forhånd (skriv gerne og spørg ind til hvad der kræves). Men har du trænet før og er klar på at give den gas – er du mere end velkommen! Vi sætter specielt fokus på at blive stærkere i squat, dødløft, chin-ups, skulder pres og bænk pres. Du får dermed også programmer, jeg vil anbefale du træner efter 1-2x ugentlig. Hoved formålet er, at gøre dig stærkere og give dig selv meget mere selvtillid. 

Sund & Stærk, Bootcamp, København, personlig træner

Forløbet

Det er et intensivt 7 ugers forløb, inklusiv 13 hold træninger, hvor vi sætter fokus på basis teknikkerne og får sat dine mål i fokus. De 7 uger består som sagt af 2 ugentlige styrke træninger på et lukket hold. Der vil være fokus på høj intensitet, styrketræning, funktionel træning og generelt træning hvor der er plads til at have det sjovt, men hvor du samtidig bliver udfordret både fysisk såvel som psykisk! Jeg vil gerne hjælpe dig til at føle dig mere tryg i et fitness center, blive stærkere, få forbedret din kondition og vigtigst af alt – øget selvværd! Max 8 deltagere pr. hold!

Sund & Stærk Bootcamp, København, Personlig træner, Anja Mogensen

Bootcamp’en indeholder følgende:

  • Velkomst materiale; indeholdende målsætningsarbejde og kost-råd (guidelines)
  • 13x én times træning
  • Kost foredrag til opstart søndag d. 04/03 2018.
  • Programmer til 1-2x ekstra træning ugentlig
  • Målinger til første og sidste træning
  • Lukket facebook gruppe med mulighed for sparring
  • Støtte og vejledning pr, sms, email eller facebook med Anja
  • Et mega godt fælleskab med 5-7 andre kvinder der står i præcis samme situation som dig!

Prisen, alt inkluderet: 2700,-

Et depositum på 500kr skal betales ved tilmelding, for at sikre dig din plads (depositummet kan ikke tilbagebetales hvis du skulle blive forhindret i at deltage). De resterende 2200kr skal betales 01/03.

Ønsker du at delebetalingen op i to rater betales; 1125kr d. 01/03 og 1125kr d. 01/04.

Tidligere deltager

Har du tidligere deltaget på en eller flere af mine bootcamps og derfor ikke føler behov for kostforedraget igen, så har du mulighed for at fravælge dette.

Pris uden kostforedrag: 2550,-

Der er mulighed for studierabat på 10% til denne bootcamp.

Alle træninger foregår i Vesterbronx Gym, Vesterbrogade 76, 2. sal, Vesterbro. 

Kalenderoversigt over forløbet:

Udtalelser fra tidligere bootcamp deltagere:

Katja, 31år:

“At tilmelde mig Bootcamp hos Anja , har været det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv  Følte mig som en del af fællesskabet / familien fra dag 1 .. Anja sørger for at man bliver mødt med massere af glæde , smil og kærlighed Anja er så dygtig og formår at tilrettelægge træningen , så den passer til alle på holdet – og tager forbehold for evt. Skader … Anja er verdens sødeste menneske, men samtidig en hård træner med et glimt i øjet- hun presser en så man kan mærke en udvikling 💗 Anja lytter og imødekommer ønsker og behov 💜Jeg vil til hver en tid anbefale alle kvinder at melde sig til bootcamp hos Anja- det er en investering i dig selv , mentalt og fysisk  Anja har været en kæmpe motivation for mig, og er det stadig  Hun kommer aldrig til at slippe for mig Det skal være sjovt og hårdt at træne , og det er det altid med Anja som PT. 💗Har altid en god fornemmelse efter træningen , og fået ny energi og glæde i livet  Sammenholdet er helt unikt 💜 Verdens bedste træner 💪🏻💗❤”

Zasja, 42år:

“Jeg kom i kontakt med Anja – da jeg søgte motivation til min træning, jeg kunne simpelthen Zasjaikke komme ind i en ordentlig rutine – jeg lavede for mange overspringshandlinger og havde altid lige en dårlig undskyldning til, hvorfor jeg ikke skulle tage til træning.

Hun er hård med et glimt i øjet – stiller krav og er altid i godt humør.

Der har ikke været en træningstime som har lignet den forrige. Tiden flyver af sted og hendes træningspas er ofte med et tvist af leg og en snært af en form for konkurrence. Hun har formået at få min træningsglæde retur, givet mig tonede overarme, min fedtprocent er tryllet væk og hun har hjulpet mig med at forstå, hvordan jeg foretager en vaneændring. Anja har altid tid til en snak selvom vi ikke lige står i træningslokalet. Anja er for mig meget troværdig og har selv været en af klassens runde piger – hvilket for mig gør, at hun ved hvad det vil sige at kæmpe for at nå et mål. Jeg tænker kan hun, så kan jeg også…”

Jeg tilbyder også andre bootcamps, du kan læse mere om mine bootcamps generelt her.

Sund & Stærk Bootcamp, København, Personlig træner, Anja Mogensen

11Shares