Din Aktive Livsstilsferie

Din Aktive Livsstilsferie

Aktiv ferie

Ferie med sundhed og bevægelse i fokus!

Sol – varme – lækker, sund og nærende mad – et hav af forskellige aktiviteter – fællesskab – stranden – snacks ved poolen – foredrag om kost og sundhed og en masse fede oplevelser! Lyder det som noget for dig? Så læs med her.

Din Aktive Livsstilsferie var en stor succes i 2017, så derfor gentager vi selvfølgelig succes’en i 2018. Jeg lover dig – du bliver ikke skuffet!

Jeg glæder mig helt vildt til min aktive ferie i Marbella, Spanien – og DU skal da helt sikkert med! Jeg holdte min første camp i uge 35 i år (2017) og det blev en kæmpe succes. Du kan lær mere om hele vores uge her. Jeg var også selv afsted i 2016, min første aktive ferie og jeg var vild med det. Du kan læse mere om min egen oplevelse her. Og du kan læse anbefalinger fra tidligere deltagere her. 

Din aktive livsstilsferie; 26. august – 2. september 2018

Fokus punkter på camp’en

For mig er en sund livsstil ikke bare kost og træning og derfor vil der også blive lagt stor fokus på coaching og motivationsarbejde. Vi starter ugen ud med at få styr på din motivation for at leve en sund livsstil, hvad er vigtigt for dig? Hvilke dårlige vaner/rutiner, kan der stå i vejen for at du kan komme i mål? Og hvad kan vi gøre for at ændre på det. Igennem ugen vil der også være fokus på læring. Du skal lære en masse om kost, du skal lære en masse om træning og hvordan du kombinerer alle de vigtige faktorer for at din krop lever i balance, herunder også snak omkring søvn og stress.

Den aktive del – intensitet, læring og udfordringer i fokus!

Vi skal selvfølgelig også have en masse fede træninger sammen og jeg vil gerne prøve at udfordre dig på så mange punkter som muligt. Derfor forsøger jeg så vidt muligt at tilbyde mange forskellige træningspas på en dag. Både så du har mulighed for at prøve en masse nyt, men også så der er noget for enhver smag. Du skulle gerne tage derfra med en masse ny inspiration, og ikke mindst få udfordret en masse af dine personlige grænser. 

Sådan så skemaet ud i 2017, det vil være noget lig det samme i 2018. Der vil dog også blive tilføjet en tur til Mikes Gym.

Microsoft Word - Marbella skema.docx

*Der tages forbehold for ændringer i skemaet

Det her er et eksempel på alle de træninger du bliver udfordret i på camp’en.

 • Yoga (hver morgen inden morgenmad) / mobilitet
 • Teknik træning (squat, dødløft, bænkpres)
 • Kampsport / selvforsvar
 • Gymnastics
 • OCR (obstacle course racing)
 • TRX
 • Beach workout
 • Warrior workout
 • HIIT (high intensity interval training)
 • Bootybuilding
 • #strongcore
 • Crossfit
 • Vægtløftning
 • Styrketræning

Mike’s Gym

I 2018 bliver der mulighed for en fælles tur til Mike’s Gym. Det er et af verdens mest kendte OCR centre der ligger i Marbella. Det er en super fed og udfordrende bane og er for mange en rigtig spændende personlig udfordring. Jeg sørger for at alle kan være med, det handler om at gennemføre som et team og hjælpe hinanden igennem. Denne udflugt, er som al anden træning, helt frivillig, der vil være en ekstra betaling i Euro’s dernede.

Alle kan være med!

Camp’en er for alle! Hvad enten du er helt nybegynder inden for træning og en sund livsstil, du måske lige mangler et ekstra skub for at komme godt igang igen, eller for dig der allerede har godt styr på både træning og kost, men evt mangler lidt ny inspiration eller udfordringer. Jeg tilrettelægger træningen så den passer til alle niveauer. 

Jeg sørger for at camp’en tager godt imod alle, så du kan føle dig tryg og godt tilpas. Her er du sammen med andre der enten allerede lever en sund livsstil, der måske også kan være med til at inspirere dig, eller andre der også kender til alle problematikerne i et vægttab, eller en livsstilsændring. Der er både folk der rejser i par (enten kæreste eller veninde par), mindre grupper, men også en del der rejser alene. Der er nemlig rig mulighed for at møde en masse fantastiske nye mennesker. Der bliver altid etableret nye venskaber  Sammenholdet er simpelthen en af de mest fantastiske ting ved ugen. 

Nye venskaber bliver skabt på camp’en
Vores alderspræsidenter – 2017. Træning har ingen alder!

Vi støtte og hjælper hinanden!

Andet end bare træning

Vi laver selvfølgelig andet end at træne og holde foredrag om kost og træning. Der er også arrangeret flere socialearrangementer.

Inkluderet i prisen:

 • Transfer til og fra lufthavnen
 • Fuld pension (en fantastisk morgenmads-, frokost- og aftenbuffet)
 • Vand og frugt, hele dagen.
 • Op til 4 daglige træninger.
 • Motivations workshop.
 • Kost og trænings foredrag.
 • Wi-fi på stedet.
 • Alle faciliteter og udstyr på stedet.
 • Garanti for en fantastisk oplevelse

Det eneste du skal betale for, udover opholdet, er fly billetter til Malaga (AGP) (de er heldigvis billige på det tidspunkt, i år fandt jeg billetter til 599kr tur/retur), lommepenge til snacks (der er en poolbar med sodavand, is, proteinbar og shakes), og hvis du selv vil ud og spise en aften, eller på shopping.

Skynd dig at booke din plads – da der kun er begrænsede pladser og mange er allerede booket!

Pris

Camp’en ekskl. flybillet, kun – 5795kr

Indlogering

Indlogering og træning vil foregå på Finca Naundrup. Nogle hold kan være udenfor resortet, men så er det ikke længere end vi kan gå eller løbe derhen. Finca Naundrup har tidligere været hotel, hestestald og skole. Finca Naundrup er et resort på 28.000m2 med hotelværelser som har plads til 2-6 personer. Alle lejligheder/værelser har privat badeværelse med bad. Læs mere om resortet på Finca Naundrup.

Check-in fra kl. 16:00, check-ud kl. 10:00 – Ved ankomst tidligere eller senere afrejse kan der være mulighed for at benytte nogle af fællesområderne uden tillæg.

På ankomst- og afrejsedagen vil der være 3 transfers på forskellige tidspunkter. Tiderne bekræftes tættere på datoen. Venligst bemærk, at der kan være ventetid i Malaga lufthavn, hvis du f.eks. lander kl. 12 og transfer er kl. 14, el. Lign.

Betalingsbetingelser

Depositum på 1500kr – 200€ skal betales ved booking for at garantere din plads. Depositum refunderes ikke ved evt. afbud. Restbeløbet skal indbetales senest 8 uger før campen. Ved afbud mindre end 8 uger før campens start, refunderes pengene ikke.

Området

Calahonda, Marbella, Malaga ligger på Costa Del Sol med nogle af Europas smukkeste sandstrande. Finca Naundrup ligger kun 2km fra stranden. Calahonda er kendt som en attraktiv feriedestination. 10 minutters gang fra Finca Naundrup ligger den kendte ”Strip”, som er en gade fyldt med restauranter, barer, souvenirbutik, minimarked og andet. Calahonda ligger midt mellem Marbella og Fuengirola, som begge har utallige shoppingmuligheder. Marbella er specielt kendt for Old Town og selvfølgelig Verdens Kendte Puerto Banus – De riges Paradis. Nikki Beach ligger ca 8km fra resortet. Finca Naundrup er 35km fra Malaga Lufthavn, som er her deltagerne skal flyve til.

Du kan se mange flere billeder fra Marbella Fitnesscamp her.

Hvis du også er klar på årets bedste ferie i et fantastisk selskab, så skynd dig at kontakte mig og book din plads allerede nu. Du kan sende mig en email på: anja_mogensen@hotmail.com – jeg svarer også meget gerne på eventuelle spørgsmål.

68Shares