Personlig træning – Forløb

Personlig træning – Forløb
Personlig træning

Jeg har en stor passion for det arbejde jeg laver. Et forløb med mig, er ikke bare et par træninger eller en tilrettelæggelse af et træningsprogram. Ud fra erfaringer ved jeg, at et succesfuldt forløb, kræver mere end bare træning. Ellers når du aldrig i mål. At leve en sund livsstil kræver mere end blot at komme til centret 3x i ugen. Uanset om du ønsker vægttab, få strammet kroppen op, eller opnå et liv med mere velvære! Det kræver dedikation, holdbarhed, balance mellem kost og træning, ændring af vaner, og mentalt arbejde. Din hjerne og krop skal lære at arbejde sammen! Alle de parametrer gør, at et forløb med mig er mere end blot et par træninger. Det betyder også, at kravet er, at vi kan mødes til træninger, samt løbende updates og evalueringer på hvordan det går!

Personlig støtte

Jeg sætter en ære i, at være der for dig. Som en del af forløbet, vil du også opleve, at jeg altid er der for dig. Jeg står til rådighed for dig, så meget det er muligt for mig. Dvs, du kan altid skrive til mig, jo mere du er ærlig omkring frustrationer, jo mere kan jeg hjælpe dig, til at komme over på den anden side!

Jeg har selv oplevet på egen krop, et utal af frustrationer og dårlige dage, hvor det hele også bare kan føles lige meget. Derfor ved jeg hvor meget det betyder, at der er en der kan forstå dig og støtte dig.

Hele pakken

Et forløb med mig, er hele pakken og derfor er der et opstartsgebyr, der indeholder forudsætninger for et optimalt samarbejde.

Alle forløb indeholder et opstartsgebyr på 1000kr.

Dette indeholder:

  • En indledende samtale
  • 30min coaching session med samtale omkring målsætning, eventuelle barrierer og succes kriterier.
  • Målinger; både ved opstart og løbende, afhængig af behov
  • Styrke/niveautest, både ved opstart og løbende afhængig af behov (tages i forbindelse med 1. PT træning)
  • Løbende snak omkring kost og en sund livsstil med fokus på kognitiv kostvejledning
  • Træningsprogram til egne træninger (nyt hver 4./5. uge)
  • ”24/7” støtte og vejledning i form af kontakt, sms, email eller facebook

Du kan se alle priserne her.

PT +ven

For 9/10 personer, er træning bare meget sjovere sammen med andre. Derfor er det selvfølgelig også muligt at starte et forløb op med din bedste veninde, kæreste, mor, eller hvad det nu ellers kunne være. Det kræver dog, at i har lidt de samme mål med træningen, så jeg har noget at planlægge ud fra og at i er forholdsvis på samme niveau. Er i, i tvivl om, det passer til jer, er i meget velkommen til at skrive. Det er super fedt at have nogen at dele sin livsstil, træning og motivation med. Derudover, er det jo også bare lidt billigere for dig at dele prisen med en anden. Time prisen er selvfølgelig lidt højere end en individuel træning, men den kræver også mere forberedelse af mig. Til gengæld deler i prisen. Læs mere om priserne her.

Målinger

Derudover har du også mulighed for at booke en måling ved mig. Jeg fokuserer ikke på din vægt, derfor indeholder en måling ikke en vægt, men i stedet fokuserer vi på cm mål, måling af fedt % med en fedt tang og eventuelle før/efter billeder. En måling tager ca. 15min – der vil også være tid til snak omkring tallene og hvad det betyder for dig. Er du allerede i et forløb ved mig, er målinger en del af dit opstartsgebyr og noget vi gør i forbindelse med vores træninger. Dette er blot en ekstra service.

Pris:150,-

Aflysnings procedure

Aflysnings procedure: Vi aftaler i samarbejde tider for træning. Min kalender er rimelig booket allerede, så det er at foretrække vi kan aftale faste tider og længere frem i fremtiden – det sikrer dig træninger. Skulle du af en eller anden grund blive forhindret i et møde op til vores aftalte træning/coaching etc har jeg en 24 timers aflysning’s procedure. Dette skyldes, at jeg med kortere varsel ikke kan nå at re-booke min tid og at du dermed holder tiden for en anden. Sker aflysning senere end 24 timer før træning, vil du stå til ansvar for fuld betaling af timen.

Dine købte forløb/træninger har varighed af 12 måneder fra købs dato, dvs. er alle træningerne ikke brugt inden da, vil de gå tabt.

IMG_5518

Læs meget mere om mine tidligere/nuværende klienters oplevelser her.

 

0Shares