Online livsstilsændring, coaching og træning

Online livsstilsændring, coaching og træning, er for dig der har brug for en ekstra hånd, til at ændre din nuværende livsstil i en sundere retning, og få inkorporeret en mere aktiv hverdag. Det hele foregår online og det kræver derfor ekstra dedikation og vedholdenhed fra din side af, da vi ikke ses ansigt til ansigt i træningscentret. Jeg vil være der for dig og støtte og hjælpe dig alt hvad jeg kan, men det er DIG der skal kæmpe og det er DIG der skal ville det! Jeg kan ikke gøre det for dig – men jeg kan hjælpe dig godt på vej.

Det kræver også, at du har styr på basis teknikkerne indenfor træning (det kan vi altid vurdere sammen). Du skal stå til ansvar for status updates 1x i ugen, ud fra de retningslinjer og mål vi sætter sammen, så vi hele tiden holder dig fokuseret og motiveret. 

OnlineLivsstilsændring2

Forløbet varer i 12 uger – da en livsstilsændring, ikke er noget man blot kan gøre på et par måneder. Det kræver vaneændring og det handler om, at komme ind i nogle nye rutiner.

Online livsstilsændring indeholder:

 • Opstarts samtale vedr. motivation og målsætning
 • Målsætnings- og motivationspakke med efterfølgende coaching samtale af 30min. pr telefon
 • Løbende online coaching via e-mail eller tlf (sms)
 • Kost- og trænings koncepter
 • 2-3 personlige træningsprogrammer
 • Løbende status opdatering på progression og træningsresultater
 • Coaching gennem videodeling på din træning
 • Ubegrænset support og vejledning
 • Mulighed for ekstra tilkøb af coaching eller personlig træning

Pris: 2500,- / 875,- pr måned

Du har mulighed for at dele betalingen op i tre rater, fordelt over alle tre måneder. 875kr pr måned.

Kontakt mig på: anja_mogensen@hotmail.com hvis du er frisk på et forløb, eller gerne vil høre lidt mere!

Videre forløb

Har du allerede deltaget på et online livsstilsændrings forløb, har du mulighed for at fortsætte samarbejdet på måneds basis.

699,- pr. måned

Hver måned indeholder:

 • Løbende online coaching via e-mail eller sms
 • 1x personligt træningsprogram
 • Løbende status opdatering på progression og træningsresultater
 • Ubegrænset support og vejledning

Udtalelser fra tidligere deltagere:

Annesophie

“Anja lavede i foråret et træningsprogram til mig, som jeg nu har trænet efter i ca. to måneder. Min kiropraktor har endeligt konstateret at jeg virker mere stabil i min lænd og ryg og at det for alvor går fremad efter 2,5 års forsøg på dette. På trods af at vi bor i hver vores landsdel har Anja vejledt mig bedre end mit lokaletræningscenter, og jeg kan selv mærke stor fremgang. Anja lytter til det du siger og er super opmærksom. Det handler ikke kun om at træne for træningens skyld, men for det, som du har behov for.
Hun er en hård, men dygtig, banan og hun glæder sig ligeså meget over dine små sejre, som du selv gør.”

Sofie Bertelsen

“Anja har fra start forstået hvad vi ville med vores træning og kost. Vi var kørt lidt fast i den vanlige træning og kost og så ønskede vi at blive bedre til nogle bestemte øvelser og finde glæden ved træningen igen. I forhold til kosten skulle vi have redskaber til hvad der skal spises inden og efter træning for at få mest ud af det. Det har Anja bestemt formået at opfylde. Hun har været god til at forstå hvad vi gerne ville og hvad vores behov var. På 10 uger har vi fået mange af vores mål opfyldt. Og vi fortsætter den gode træning! Anja har igennem hele forløbet har været nem at være i kontakt med. Har været god til at svare meget hurtigt. Anja kan bestemt anbefales som personlig træner!”

0Shares