Hudløst ærligt morgenbillede; morgenhår – no make-up og mavedeller!

Hudløst ærligt morgenbillede; morgenhår – no make-up og mavedeller!

De sociale medier er efterhånden spækket med perfekte billeder fra den helt perfekte vinkel, den perfekte posering og det perfekte lys! Men er vores hverdag nu alligevel så perfekt? Overhovedet ikke! Hvorfor er det vi så, så gerne vil fremstå så perfekt? Jeg hører ofte flere af mine klienter nævne hvor inderligt de ønsker den perfekte krop, men hvad er den perfekte krop overhovedet? Jeg har selv brugt ufattelig mange timer og bekymringer på hvad den perfekte krop for mig vil være – og jeg er stadig ikke 100% i balance. Men ét er helt sikkert – jeg er ikke bleg for at vise mig fra mine skæve sider også! Så ja selvom jeg har en veltrænet krop og en oftest set flad mave, så har jeg lige så mange deller når jeg sidder ned som de fleste andre mennesker. Jeg har også dårlige sider af kroppen og specielt min mave er et af mine ømme punkter – fordi det er mit absolut stædige fedt depot der sidder der.

14031095_10154522672777728_1036227994_n

Jeg har gennemgået et vægttab på ca 15kg fedt – og frygten for at tage på igen vil altid sidde i mig, den er blevet mindre, men jeg tror aldrig den forsvinder. Lige siden jeg startede mit vægttab har jeg været afhængig af at tælle kcal, hvilket jeg endelig satte en stopper for, for et par måneder siden, det kan du læse mere om her.

 

Det er efterhånden ved at være lidt tid siden og det har været en meget blandet periode. På den ene side har det ærlig talt været vildt befriende ikke at skulle tænke i kcal hele tiden og ikke vende hver en vare jeg køber, for at se hvor mange kcal der er i. Tanken om at kunne spise lige hvad jeg har lyst til, har også givet mig en kæmpe frihed. Selvfølgelig har jeg stadig fokus på sundhed og vælger også 9/10 gange de sunde valg, for ellers ved jeg godt hvor hurtigt de 15kg kan sætte sig igen!

 

Jeg har siden mit vægttab, mere eller mindre lagt i kcal underskud, hvilket jeg de fleste dage ikke længere gør. Jeg mærker efter hvornår jeg er sulten og prøver på at få en meget bedre kontakt med min krop. Men det tager også noget tid for kroppen at vænne sig til den lige pludselig får mere mad. Normalt ville mere mad for mig betyde bedre styrke i min træning, hvilket det i denne periode desværre ikke har gjort og det har ført til en del frustrationer. Det er meget nemmere at acceptere at kroppen tager lidt på (grundet mere mad), hvis det i det mindste giver en positiv effekt i min træning. Derfor har min træning det sidste stykke tid ikke været særlig styrke fokuseret – men derimod meget mere HIIT fokuseret og så ikke fokuserer på hvor tung jeg egentlig løfter. Min krop er stille og rolig ved at finde balance igen og det må jeg bare acceptere at det tager noget tid – men hey det er squ ikke nemt! Og det er det heller ikke for mig, selvom jeg har været i gamet i lang tid.

 

Jeg skal til bryllup ved min fætter i morgen og jeg havde derfor haft en lille plan om at jeg gerne ville smide bare et par kg fedt inden da, så jeg vidste jeg ville føle mig rigtig godt tilpas. Det er bare ikke rigtig sket og da jeg vågnede i morges havde jeg bare en eller anden følelse af at det squ egentlig også var ok! Jeg er så færdig med at gå og bekymre mig om mit udseende konstant – det er jo seriøst alt for meget spild tid hvis jeg skal være helt ærlig. Det er ikke super nemt bare at ligge det fra sig, for det fylder squ meget hvordan kroppen ser ud – og specielt når man hver dag bliver bombaderet med perfekte kroppen på de sociale medier! Jeg har derfor sorteret kraftigt i min IG og er færdig med at følge tøser der mest af alt bare ligger selfies op – der kun nedbryder vores andres selvtillid, det har jeg squ ærlig talt ikke behov for!

 

Nu bliver fokus i stedet for på min træning – på at fokuserer på hvad jeg er god til i min træning, hvad jeg gerne vil blive bedre til og hvad jeg kan gøre med min krop – ikke hvordan den ser ud! Fokus skal være mere på at have det godt i min krop – have overskud, energi, være veludhvilet (jeg har sat meget mere fokus på min søvn, og at optimere den) og ose af selvtillid alene af det indre og ikke det ydre.

 

For sandheden er, når først der er balance i kroppen – når stress niveauet er skruet ned, når du har rigeligt med søvn – når kroppen får nok med næring, jaa så kommer de sidste kg squ også helt af sig selv 😉 !!

 

Jeg håber i alle får en fantastisk weekend og husk nu at være kritisk overfor de ting i ser på de sociale medier, vi aner slet ikke noget om hvad der ligger bag.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *