De 5 absolut bedste og mest effektive diæter til et hurtigt vægttab!

De 5 absolut bedste og mest effektive diæter til et hurtigt vægttab!

Hurtigt vægttab?

De 5 absolut bedste og mest effektive diæter til et hurtigt vægttab!

Januar er over os og det skal vi da endelig omfavne! Jeg har nærstuderet videnskaben og lavet en masse research for at finde det absolut bedste til jer. I får her de 5 absolut bedste og mest effektive diæter til et hurtigt vægttab. Ingen grund til at fortvivle længere, nu er den smarte løsning her:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scrollede du virkelig hele vejen herned for at søge efter disse fantastiske mirakelkurer? Ja så må jeg altså desværre skuffe dig – for de findes ikke. Desværre findes der et hav af diæter, hvor du hurtigt kan smide 10kg (ja altså væske, muskler og kulhydrater), få et enormt forstyrret forhold til specifikke madvarer og ej at forglemme, hvor du nok ender med at tage 12kg på igen bagefter. De diæter, kan jeg til gengæld nævne mange flere af, end blot 5.

Diæter der gør mere skade end gavn

 • LCHF
 • Palæo
 • Suppe kuren
 • Keto
 • Low fat
 • Ingen sukker
 • 5:2 kuren
 • Faste eller detox
 • Stenalderkost
 • Flydende kost
 • Pulverkur
 • Proteinkur

Jeg kunne blive ved! Og skræmmende nok ligger der et hav af artikler på google, hvor du får det ene gode råd efter det andet på en eller anden lynkur. ”Tab-dig-hurtigt”. Fælles for dem alle sammen er, at du forbyder specifikke madvarer fra din kost. Hvad tror du der sker rent fysiologisk med din krop når du forbyder den noget?

Kan du styre dine cravings?

Åh ja, lige præcis. Den får bare endnu mere lyst til det. Tror du så det bliver nemmere at holde lidt igen med de fødevarer, efter en sådan kur? Nej bestemt ikke! Hvis du fx lever efter en kur, hvor du skal holde dig for al sukkerholdigt mad de næste 10 uger. Hvad mon kroppen craver aller mest når din kur er slut og du jo bare kan spise hvad du vil igen? Ja, præcis. Den craver i særdeleshed en masse sukker og så ender du med en masse overspisninger og spiser med garanti mere sukker henover et par uger, end du helt normalt ville have gjort på de 10 uger, hvis det ikke havde været i fokus.

Vi ved det jo udemærket godt…

De fleste af jer ved jo udmærket godt at det der med en slankekur det er ikke lige vejen frem. Og at vi i stedet for, gerne skal fokusere på en livsstilsændring. Men hvorfor er der alligevel så mange der falder i gang på gang? Fordi vi bliver fristet, fordi vi leder efter de der nemme løsninger hvor vi ikke skal kæmpe så meget for det. Fordi vi har prøvet så skide mange gange og det bare ikke ville lykkedes, så hvis det nu bare den her gang kunne være nemt, så kunne det måske lade sig gøre. Vi hopper i med begge ben endnu engang, og ender igen med at fejle og tage flere kg på end udgangspunktet.

Kan vi ikke bare, en gang for alle slå fast, at – DER FINDES IKKE NOGLE SMARTE DIÆTER ELLER LYN KURER DER VIRKER PÅ LANG SIGT!!! DET HANDLER SERIØST OM EN LIVSSTILSÆNDRING OG NOGET DU KAN SE DIG SELV LEVE MED RESTEN AF LIVET!

Du kan også læse meget mere om hvorfor kostplaner oftest er mere skadelige end gavnlige på lang sigt, på et tidligere indlæg her. Her snakker jeg blandt andet om, hvordan er diæt eller slankekur, er som en rutsjebanetur. Du starter og ender præcis det samme sted, og kører blot i ring. En rutsjebane bliver slidt over tid og det gør din krop og ikke mindst mindset også.

I stedet for at bruge så mange kræfter på at lære alle spillereglerne i en given kur, så brug i stedet al den energi på at finde ud af hvilke vaner du kan ændre i din egen hverdag. Det kan være små ændringer der kan gøre en kæmpe forskel. Du kan evt starte med at spise 200g grøntsager om dagen. Når det er blevet en vane, kan målet være, at være aktiv 3x30min dagligt om ugen. På den måde udvider du stille og roligt dine vaner, og du kan meget bedre følge med. Hvis det her nu bare kunne være den absolut sidste gang du skal tabe dig, er det så ikke ok det måske tager lidt længere tid?

Livsstilscoaching

Har du brug for at få mere struktur og få hjælp til en livsstilsændring. Så er jeg nu også begyndt at tilbyde coaching timer, hvor vi sætter fokus på din situation og din hverdag. Du får redskaber til hvordan du kan arbejde med dig selv og hvor det er mest givent at ligge dit fokus. Du kan læse meget mere om mine coaching forløb her.

Kognitiv kostvejledning

Jeg er også begyndt, at tilbyde kognitiv kostvejledning, hvor vi kigger på langsigtede løsninger, fremfor diæter. Du kan læse meget mere her.

Pas godt på dig selv ❤

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og vær med på første række når der er ny info vdr. bootcamps, events og workshops. Samtidig vil du også modtage gode råd omkring kost, træning og en generel sund livsstil. Jeg vil gerne forsøge at lære dig en masse nyt i denne jungle af sundhed, samt inspirere og motivere dig. Mit første nyhedsbrev kommer til at have fokus på tips og gode råd til jule måneden – så skynd dig at tilmelde dig nu, hvis du gerne vil være bedre forberedt til december måneds fristelser og skønne stunder. 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

* indicates required
23Shares


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *