Tilknyttede konsulenter i virksomheden

Her på siden kan du læse meget mere om de tilknyttede konsulenter jeg har ansat i min virksomhed.

Der er ingen mennesker der er eksperter i alt og derfor vælger jeg løbende nye samarbejdspartnere, så min virksomhed er så “klog” og kan ramme så bredt som overhovedet muligt. Vi er allesammen små “eksperter” eller professionelle på hver vores område, så med hjælp af et større samarbejde, rækker vi også ud til flere.

Laila Mogensen – Harmonisk Kost & Livsstil. Jeg arbejder selv som kostvejleder, og med min uddannelse, erfaring ogarbejde har jeg specialiseret mig indenfor kost i form af en sund og fornuftig livsstil, livsstilsændring og almene kostvaner i hverdagen. Men der er rigtig mange specielle områder indenfor kost, og derfor har jeg nu ansat Laila Mogensen, der netop har en kæmpe viden indenfor mere specifikke områder som ex; allergier, type 2 diabetes, insulinresistens, kost til gravide, hormonelle ubalancer og meget mere. Jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet og glæder mig til at give dig en meget bedre kost forståelse med hjælp fra hele to professionelle indenfor området. Du kan læse meget mere her. 

Kevin S. Bengtsson  – Fysiurgisk sportsmassør, cupping behandler og zoneterapeut. For mig handler en sund livsstil også om at passe godt på min krop. Når man er meget aktiv som jeg er, har kroppen ofte behov for, at blive løsnet op. Derfor har jeg nu lavet et samarbejde med Kevin, som både er en rigtig dygtig sportsmassør, men også zoneterapeut og har derfor også en masse erfaring og viden indenfor skader. Du kan læse meget mere om Kevin her.

0Shares