Kevin S. Bengtsson – Fysiurgisk sportsmassør, cupping behandler og zoneterapeut

Kevin S. Bengtsson  – Fysiurgisk sportsmassør, cupping behandler og zoneterapeut

Jeg har været behandler siden 2010 og har i alle årene arbejdet på en fysioterapeut klinik. Derudover har jeg igennem årene arbejdet meget med elite idrætsudøvere på højeste plan.  Her kan nævnes: Behandler for det danske cykellandshold, OL triatlet Helle Frederiksen, Taastrup Fc (elitefodbold), Brøndby Volleyball (elite) og to gange behandler ved EM i crossfit.

I 2016 startede jeg min egen klinik (KBSsportsmassage) op i Vallensbæk Strand, hvor jeg arbejder et par dage om ugen. Jeg lejer også et behandler lokale i Norce crossfit center i Nordhavn. Derudover arbejder jeg hos en Kiropraktor i Vangede et par dage om ugen.

Hvorvidt om du har en skade, eller bare trænger til en god behandling, så prøver jeg altid at give dig den bedste behandling som muligt. Jeg brænder for mit arbejde og vil derfor altid sørge for at du får en god behandling og at du føler dig tilpas.

Jeg er RAB registreret (registreret alternativ behandler) massør og zoneterapeut. Som RAB behandler har man pligt til at tage et hvis antal kurser hvert tredje år så derfor tager jeg ofte kurser så jeg hele tiden kan dygtiggøre mig som behandler.

Jeg behandler både med babyer, børn og voksne med massage og zoneterapi.

Du kan læse meget mere på Kevins egen hjemmeside: KBS Sportsmassage.

0Shares