Protein Pandekager -lowcarb

Protein Pandekager -lowcarb

Jeg er blevet en ganske stor fan af pandekager til morgenmad, frokost, aftensmad – whenever I feel like it!

IMG_5723

Jeg tænkte det derfor var på tide, at jeg delte en opskrift med jer. På det sidste har jeg egentlig mest bare lavet dem på gefül – så imorges prøvede jeg lige at veje det hele lidt af:

Én stor stak pandekager:

IMG_5716

Ingredienser

300g æggehvider (kan købes på flakse ved bl.a. bulkpowders.dk – bodylab.dk eller ved din lokale bager.

IMG_5709

1/2 banan

IMG_5713

1 scoop protein pulver

IMG_5711

2 tsk HUSK

IMG_5710

Pebernødde krydderiblanding efter behag 😉

IMG_5712

 

Næringsindhold

Kcal- 359

Fedt- 1,7g

Kulhydrater- 26,7g

Fiber- 18,5g

Protein- 57,3g

Du behøver egentlig ikke så meget protein i en portion – æggehviderne kunne være nok, jeg tilsætter blot proteinpulveret “i stedet for mel/havregryn” da jeg lige nu ligger lidt lavere i kulhydrater, og banan’en giver mig allerede en del. Du kan dog med fordel bruge havregryn eller mel i stedet for proteinpulver.

Fremgangsmåde

Blend det hele sammen og bag dem på en pande!

IMG_5714

Toppings

Toppings er jo helt sikkert det bedste til sådan en omgang pandekager. Jeg sørger for at tilføje noget mere fedt til portionen igennem nødder og chokolade. Men ellers er topping mulighederne helt op til dig!

IMG_5720

ENJOY !

 

0Shares


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *