Protein Pandekager – lækre og luftige

Protein Pandekager – lækre og luftige

Protein pandekager. Jeg er blevet en ganske stor fan af pandekager til morgenmad, frokost, aftensmad – whenever I feel like it! Der er vel ingen grænser for, hvornår man kan spise pandekager!

Jeg tænkte det derfor var på tide, at jeg delte en opskrift med jer. På det sidste har jeg egentlig mest bare lavet dem på gefül – så imorges prøvede jeg lige at veje det hele lidt af:

Én stor stak pandekager, lækre og luftige:

IMG_5716

Ingredienser:

  • 300g æggehvider (kan købes på flakse ved bl.a. bulkpowders.dk – bodylab.dk eller ved din lokale bager. Du kunne også sagtens bruge 2-3 almindelige æg, (æggeblommerne indeholder nogle rigtig gode fedtstoffer), men jeg vil gerne gemme nogle af de kalorier/fedtstoffer til min topping!
  • 1/2 moden banan (jeg bruger den anden halve til topping.
  • 1 scoop protein pulver (denne opskrift er lavet da jeg spiste lidt mere lowcarb, og nogle gange er min mave også bare meget mere vild med det. Men du kan sagtens erstatte denne med 1-1/2 dl mel eller havregryn.
  • 2 tsk fiber husk
  • 1/2 tsk salt + krydderier efter behag.

 

Fremgangsmåde

  1. Blend det hele sammen.
  2. Bages på en pande i kokosolie eller økologisk kværnet smør.

IMG_5714

Toppings

Toppings er jo helt sikkert det bedste til sådan en omgang pandekager. Jeg sørger for at tilføje noget mere fedt til portionen igennem nødder og chokolade. Men ellers er topping mulighederne helt op til dig!

IMG_5720

ENJOY !

Jeg har også andre lækre pandekage opskrifter lige her:

Sunde banan pandekager.

Quinoa pandekager.

 

0Shares


1 thought on “Protein Pandekager – lækre og luftige”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *