Anbefalinger

Anbefalinger er en meget vigtigt del, når du skal vælge din personlige træner. Det er vigtigt du føler dig tryg og i gode hænder! Det at læse udtalelser fra andre personer, giver et meget bedre billede af, hvordan et forløb sammen med mig rent faktisk foregår. Der er selvfølgelig forskel på forløb, afhængig af hvad målsætningerne har været, men ens for alle er, at det bliver en succes, og at mine klienter har det godt og udstråler glæde efter en træning eller coaching time. Samt at de altid har en følelse af, at jeg står til rådighed til en hver tid og tager hellere end gerne imod frustrerede eller opgivende beskeder, så jeg kan hjælpe dem på rette spor igen.

Maiken, 17år

Jeg kan ikke være mere taknemlig over at have sådan en fantastisk person som Anja til min Maiken Buchcoach! Jeg har intet negativt om den tøs❤️ Jeg har trænet med Anja i lang tid nu, men stadig glæder jeg mig stadig til hver træning! Jeg ville kunne træne med den skønne dame hver dag! Anja formår virkelig at varierer og gøre træning til en leg. Tiden flyver jo bare afsted når man er i godt selvskab. Det handler selvfølgelig meget om træning og hun kan virkelig presse en ud af comfortzonen, men hun ser også dig som du er. God teknik, sved og massere af smil er vejen frem hos Anja. At starte hos Anja, er det bedste jeg har gjort for mig selv. Ikke nok med at jeg er blevet ti gange stærkere, så har jeg fået den bedste veninde og coach. Hendes positive humør smitter og jeg går altid fra centeret med et kæmpe smil. Hun tror altid på mig, og det har resulteret i, at jeg gang på gang bliver overrasket over alt det jeg kan. Anja har virkelig hjulpet mig til at blive en glad og bomstærk badass! Massere love og positive vibes herfra. Anja bliv ved med det du gør. Du er så vidunderlig??
– Maiken ❤️

Josefine, 19år

Anja er en hjertevarm, humoristisk og engageret personlig træner med en holistisk tilgang til Josefine Jakobsen
træning som i den grad kan anbefales! Anja har hjulpet mig af med kronisk skinnebensbetændelse, og gjort mig opmærksom på, at dette ligesåvel var en psysisk/mental barriere såvel som en fysisk barriere. Anja er rigtig god til at finde på sjove øvelser og variere træninger, så det altid er sjovt (og hårdt!) Jeg valgte Anja som personlig træner da hun tilbyder studie-rabat, hvilket gav anledning til et 3 måneders forløb med Anja hvor jeg har forbedret styrke, og motivation og vigtigst af alt kommet af med min skinnebensbetændelse til en overkommelig pris! TAK TIL ANJA <3

Julie GyldendalJulie, 23år

Anja kan tilbyde støtte døgnet rundt. Hun kan altid sætte sig ind i tingene set fra min side, og
så ved hun altid lige hvad hun skal sige, for at få en til at tænke positivt eller anderledes påtingene. Jeg har været hos Anja i 1 år nu, og en af de største grunde til, at jeg har holdt mig til hende så længe er, at hun selv har gennemgået en fantastisk forvandling, og derfor har ople
vet alle de ting, som jeg kæmper med. Hun er en kæmpe inspiration og forbillede.

Zasja, 42år

Jeg kom i kontakt med Anja – da jeg søgte motivation til min træning, jeg kunne simpelthen ikke komme ind i en ordentlig rutine – jeg lavede for mange overspringshandlinger og havde altid lige en dårlig undskyldning til, hvorfor jeg ikke skulle tage til træning.

Hun er hård med et glimt i øjet – stiller krav og er altid i godt humør.Zasja

Der har ikke været en træningstime som har lignet den forrige. Tiden flyver af sted og hendes træningspas er ofte med et tvist af leg og en snært af en form for konkurrence. Hun har formået at få min træningsglæde retur, givet mig tonede overarme, min fedtprocent er tryllet væk og hun har hjulpet migmed at forstå, hvordan jeg foretager en vaneændring. Anja har altid tid til en snak selvom vi ikke lige står i træningslokalet. Anja er for mig meget troværdig og har selv været en af klassens runde piger – hvilket for mig gør, at hun ved hvad det vil sige at kæmpe for at nå et mål. Jeg tænker kan hun, så kan jeg også…

Læs hele Zasja’s fortælling her.

Carina, 30år

Jeg har fornøjelsen af, at have Anja som min personlige træner og kan kun sige at det er den Carina Stephansen2bedste beslutning jeg længe har taget.

Mit mål med en personlig træner er at tabe mig, blive stærkere og sundere samt at blive klar til at jeg skal til en praktisk idrætseksamen sommer ’16.

Anja og jeg startede ud med at have fokus på kosten, som er tilpasset mig og min hverdag. De er en kostplan hvor jeg overhovedet ikke sulter, og det er et meget vigtigt krav for mig når jeg starter på en kostplan.

I forhold til mine træninger med Anja formår hun at presse mig ud af min comfort zone, hvilket bestemt er noget jeg skal lære at arbejde med. Nogle gange har jeg bare lyst til at sige stop, men med opmuntrende hep fra Anja klarer jeg altid øvelsen.

Anja laver altid en fed varierende træning, og lytter samtidig når jeg har øvelser jeg gerne vil prøve af.

Sidst men ikke mindst er Anja en kæmpe inspirationskilde. Jeg bliver super motiveret af at følge hende på forskellige sociale medier, og se at når hun kan klare det, så kan jeg også.

Jeg vil anbefale Anja til alle der har brug for en stjerne god motiverende personlig træner.

Heidi, 23år

Heid HesseløDet var meningen, at jeg kun skulle være bruge Anjas bootcamps og personlig træning til at blive skubbet igang igen, men nu er jeg blevet afhængig af hendes gode træninger. Anja er rigtig god til at fornemme, hvor hendes klienter er, og det er således utrolig let at indgå på et hold, hvor alle personer er vidt forskellige mht. alder, ambitioner og mål. Hun har den helt rigtig balance af pres og ros, og formår således virkelig at motivere en.

Anna, 23år

Jeg fik Anja anbefalet af flere, og desuden var hendes profilbeskrivelse meget motiverende og Anna Lohmannjeg skulle ikke have en bodybuilder type, som jeg ikke kunne genkende mig selv i. Og så lød hun bare utrolig frisk og sød!!

Nogle af de bedste ting ved træningen var, at vi kunne snakke om alt, stort som småt, dumme og uforståelige ting og vi kunne grine!! Hvilket virkelig gav mig motivation til at fortsætte! + jeg kunne se forbedringer som jeg ikke havde set på min krop før, som gjorde mig stærkere!

Anja kan tilbyde noget personligt og vise at hun også bare er et normalt menneske, som kan have hårde dage og som spiser slik! Hun kan tilbyde gode snakke og et stort smil! Og hun gav mig lysten til at kæmpe videre og endnu hårdere!

Mette, 37år

Har først gennemført et GET SLANK og herefter GET FIT med Anja. Det har været super godt og kan helt klart anbefales. Ville helt sikkert forsætte på GET FIT, hvis kalenderen tillod det. Glæder mig derfor til at forsætte med Anja som personlig træner. Og skal helt sikkert deltage på Anjas Nordic race hold til næste år.

0Shares