Sommer bootcamp

Sommer bootcamp

Sommer bootcamp? Ja tak!

Sommer bootcamp. Vil du gerne kick-starte din træning? Vil du gerne opleve hvor sjov og fed en træning rent faktisk kan være? Vil du gerne opleve et fantastisk sammenhold, og mærke fordelen ved at træne med andre? Kan du godt lide at nyde den danske sommer udenfor? Så er sommer bootcamp med Anja Thy Mogensen lige noget for dig!

Men hvad nu hvis du skal på ferie midt i det hele, og går glip af nogle træninger? Fortvivl ej, jeg har lavet en ferie rabat i op til to uger, så du stadig kan træne med på bootcamp’en og nå den årlige sommerferie. Det er jo ærgerligt at gå glip af 8 ugers træning, bare fordi du er på ferie to af ugerne.

De sidste par år, har jeg haft stor succes med mine bootcamps og fællestræninger. I år har jeg besluttet, at i juli og august rykker vi bootcamps’ene udenfor. Der er simpelthen ikke noget federe end at træne udenfor. Den friske luft og de mange muligheder der byder sig, er absolut noget vi skal udnytte.

Tilmelding: anja_mogensen@hotmail.com

#detskalværesjovtattræne

Mit absolut største motto er, at det skal være sjovt at træne. Der er ikke noget værre end, en træning du synes er røv syg eller noget du kun gør, fordi du føler du skal gøre det. Træning skal gerne kunne give dig en glæde og energi. Den skal tilføje noget positivt i din hverdag og det gør den bedst, hvis det er noget du synes er sjovt. Der er aldrig to træninger der er ens – og jeg sørger altid for, at udfordre dig, samt give dig noget du kan føle dig tryg ved og dermed skabe succes oplevelser.

Hvad kan jeg tilbyde?

Jeg tilbyder to forskellige bootcamps denne sommer. Fit’n Happy & Beat Your Weakness. Begge bootcamps, bliver selvfølgelig tilpasset til deltagerne – så alle kan i princippet være med. Jeg vil dog anbefale, at du på Beat Your Weakness bootcamp’en har en smule kendskab til træning og har en grundform. Bootcamp’en ligger op af OCR (obstacle course racing) træning og dvs der også kommer til at indgå noget monkey bar (armgang) og andre elementer hvor du skal bære din egen kropsvægt. Har du aldrig prøvet monkey bar før, så fortvivl ej- det kan du sagtens lære. Det skal absolut ikke afholde dig for at tilmelde dig.

Tilmelding: anja_mogensen@hotmail.com

Fit’n Happy

Fit’n Happy er sommer camp’en – til den “almindelige” Fit’n Happy camp jeg kører inde i centret resten af året. Den sætter selvfølgelig fokus på at du skal have det sjovt. Men samtidig, sætter vi også stor fokus på styrketræning, samt konditionstræning. Om du vil tabe dig, strammes op, eller blive stærkere, så er camp’en noget for dig. Vi rammer lidt af det hele.

Beat Your Weakness

Beat Your Weakness er sommer camp’en til den “almindelige” Beat Your Weakness camp jeg kører inde i centret resten af året. Den er til dig der gerne vil udfordres lidt. Til dig, der gerne vil prøve en sjov og anderledes træning. Vi kommer både til at arbejde med din styrke, din kondition, men også din balance og stabilitet. Vi bruger udendørsarealerne til at udfordre din krop og bevægelse.

Lige nu afholder jeg også to udendørstræninger hvor du kan få en smagsprøve for Beat Your Weakness sommer bootcamp’en:

Udendørs fællestræning – OCR, Søndermarken 26/5

Udendørs fællestræning – OCR, Søndermarken 08/9

Hvor foregår træningerne?

Begge camps, kommer til at foregå i Søndermarken, lige overfor zoologisk have (der er også parkering). Mere specifikke områder, bliver beskrevet nærmere når du er tilmeldt camp’en.

Træningsplan

Vi træner hver mandag og onsdag, med opstart d. 2/7 og sidste træning d. 22/8.

Fit’n Happy

Mandag kl. 16.00-16.55 + onsdag kl. 16.00-16.55

Mandag kl. 19.15-20.10 + onsdag kl. 19.15-20.10

Beat Your Weakness

Mandag kl. 17.15-18.10 + onsdag kl. 17.15-18.10

Der tages forbehold for, at der er nok tilmeldte til at starte camps’ene op.

Du får

  • 8 ugers bootcamp
  • 16 træninger a’ 55min.
  • Lukket facebook gruppe med mulighed for sparring
  • Støtte og vejledning pr, sms, email eller facebook med Anja
  • Et mega godt fælleskab med 5-9 andre, der står i præcis samme situation som dig!

Pris

Prisen er alt inkluderet – 150 kr pr træning ialt kun 2400kr

Ved tilmelding, betaler du et depositum på 500kr for at sikre dig din plads (dette er ikke refunderbart). De resterende 1900kr betales pr 01/07.

Du kan også dele betalingen op i to rater, så du betaler 975kr d. 01/07 og 975kr d. 01/08.

Ferie rabat

Er du på ferie i en del af perioden, tilbyder jeg dig en ferierabat. Du har mulighed for, at afholde to ugers ferie fra bootcamp’en og får en rabat på 275kr pr ferie uge.

Pris med en uges ferie: 2125kr

Pris med to ugers ferie: 1850kr

Tilmelding: anja_mogensen@hotmail.com

Bootcamps efter sommerferien

Jeg sætter selvfølgelig også gang i de indendørs bootcamps igen efter sommerferien. Jeg skal lige hjem fra min ferie camp på Marbella Fitness Camp – Din Aktive Livsstilsferie, så jeg forventer opstart fra d. 10/9.

Bootcamp’sene kommer til at ligne de bootcamps jeg kører nu – som du kan læse mere om ved at trykke på navnene herunder:

Sund & Stærk

Sund & Stærk, Bootcamp, København, personlig træner

Beat Your Weakness

Bootcamp Beat Your Weakness, OCR Training, København

Fit’n Happy

Fit'n Happy, Bootcamp. København, Personlig træner

7Shares