Forløb
Jeg har en stor passion for det arbejde jeg laver, derfor er et forløb med mig, ikke bare et par træninger eller en tilrettelæggelse af et træningsprogram. Ud fra erfaringer ved jeg, at hvis vi ikke stabler et godt forhold på benene, med dybde i, mere end bare træning, når du aldrig i mål. At leve en sund livsstil kræver mere end blot at komme til centret 3x i ugen, uanset om du ønsker vægttab, få strammet kroppen op, eller opnå et liv med mere velvære! Det kræver dedikation, holdbarhed, balance mellem kost og træning, ændring af vaner, og mentalt arbejde, så din hjerne og krop også lærer at arbejde sammen! Alle de parametrer gør, at et forløb med mig er mere end blot et par træninger. Det betyder også, at kravet er, at vi kan mødes til træninger, samt løbende updates og evalueringer på hvordan det går!

Som en del af forløbet, vil du også opleve, at jeg altid er der for dig. Jeg står til rådighed for dig, så meget det er muligt for mig. Dvs, du kan altid skrive til mig, jo mere du er ærlig omkring frustrationer, jo mere kan jeg hjælpe dig, til at komme over på den anden side!

Jeg har selv oplevet på egen krop, et utal af frustrationer og dårlige dage, hvor det hele også bare kan føles lige meget. Derfor ved jeg hvor meget det betyder, at der er en der kan forstå dig og støtte dig.

Et forløb med mig er derfor hele pakken og derfor er der et opstartsgebyr, der indeholder forudsætninger for et optimalt samarbejde.

Alle forløb indeholder et opstartsgebyr på 1000kr.

Dette indeholder:

  • En indledende samtale med velkomst materiale.
  • 30min coaching session med samtale omkring målsætning, eventuelle barrierer og succes kriterier.
  • Målinger; både ved opstart og løbende, afhængig af behov
  • Styrke/niveautest, både ved opstart og løbende afhængig af behov (tages i forbindelse med 1. PT træning)
  • Løbende snak omkring kost og en sund livsstil med mulighed for en kostplan
  • Træningsprogram til egne træninger (nyt hver 4./5. uge)
  • ”24/7” støtte og vejledning i form af kontakt, sms, email eller facebook

Du kan se alle priserne her.

Derudover har du også mulighed for at booke en måling ved mig. Jeg fokuserer ikke på din vægt, derfor indeholder en måling ikke en vægt, men i stedet fokuserer vi på cm mål, måling af fedt % med en fedt tang og eventuelle før/efter billeder. En måling tager ca. 15min – der vil også være tid til snak omkring tallene og hvad det betyder for dig. Er du allerede i et forløb ved mig, er målinger en del af dit opstartsgebyr og noget vi gør i forbindelse med vores træninger. Dette er blot en ekstra service.

Pris:150,-

 

Aflysnings procedure: Vi aftaler i samarbejde tider for træning. Min kalender er rimelig booket allerede, så det er at foretrække vi kan aftale faste tider og længere frem i fremtiden – det sikrer dig træninger. Skulle du af en eller anden grund blive forhindret i et møde op til vores aftalte træning/coaching etc har jeg en 24 timers aflysning’s procedure. Dette skyldes, at jeg med kortere varsel ikke kan nå at re-booke min tid og at du dermed holder tiden for en anden. Sker aflysning senere end 24 timer før træning, vil du stå til ansvar for fuld betaling af timen.

Dine købte forløb/træninger har varighed af et 12 måneder fra købs dato, dvs. er alle træningerne ikke brugt inden da, vil de gå tabt.

IMG_5518

Læs meget mere om mine tidligere/nuværende klienters oplevelser her.

 

0Shares