Kognitiv kostvejledning

Kognitiv kostvejledning

Kognitiv kostvejledning, coaching i spiseforstyrrelser og madstress

Med kognitiv kostvejledning, kan du få hjælp til et fornuftigt og varigt vægttab, få et mere afslappet forhold til mad og slippe af med forstyrrende tanker omkring mad og søde sager. Vi vil arbejde på, at slippe af med madstress igennem coaching og løbende vejledning. Du kan vælge et forløb i København eller online (via skype). Begge dele er 110% med dig i fokus. Du får en masse redskaber du kan bruge til at få ro og balance i dit liv, samt min fulde støtte hele vejen. Vi lever i en tid, hvor der er kommet rigtig meget fokus på mad og sundhed, og det er i og for sig også rigtig godt. Men det har også givet grund til rigtig megen forvirring og fanatisme.

Spiseforstyrret adfærd

For en rigtig stor del af den danske befolkning, har det ledt til større eller mindre grad af spiseforstyrret adfærd. Hvis du stresser over din mad. Hvis du hele tiden tænker på hvad du skal spise til næste måltid. Hvis du selv medbringer din egen mad til sociale arrangementer (medmindre du er en meget følsom allergiker). Hvis du er bange for at spise specifikke madvarer. Hvis det er maden der styrer dit liv og ikke dig. En spiseforstyrret adfærd behøver ikke at betyde anoreksi eller bulimi, men findes i mange afskygninger. Du er bestemt ikke den eneste og jeg kender personligt til rigtig mange af frustrationerne, udfordringer og ikke mindst tankerne. Jeg har også haft dem tæt på kroppen. Men den gode nyhed er, at der er en vej ud af dem, og den vil jeg rigtig gerne hjælpe dig med.

Forløbet indeholder:

  • Intro samtale med fokus på dig og dine behov (30min session).
  • Målsætningsarbejde.
  • Kostvejledning udfra personlig kostdagbog (55min session).
  • 3x coaching sessions (3x55min session).
  • Løbende støtte og vejledning, jeg vil stå til rådighed så meget som overhovedet muligt. Det er meget vigtigt for mig, at du ikke føler du står alene i denne sårbare process, men at jeg er der for dig, hele vejen.

Pris alt inkluderet: 3500kr. 

Ønsker du at forlænge dit forløb, kan du efterfølgende tilkøbe timer hos mig – du kan se priserne her.

0Shares